DONES ASSASSINADES


*
31-10-10
*
En record de totes les dones assassinades a mans dels homes aquest any i fins avui, 31 d’octubre. Nosaltres som la seva memòria.
*
Collage d'OX

6 comentaris:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Existeixen mals homes que només poden mostrar que són alguna cosa quan maten una dona; i és aleshores que demostren que només són simples assassins.
Tant costa assumir la superioritat de les dones?

Montse ha dit...

Jo no crec en la superioritat dels uns sobre els altres, Josep, només penso que mira que seria fàcil viure i deixar viure... i mira tu com ens compliquem la vida amb guerres, assassinats, terrorismes, poders... aix... (digue'm ingènua, si vols)

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

Ni superiositat dels homes ni de dones. Tots som persones amb les nostres febleses. I homes i dones, precisament, som terriblement iguals perquè són humans i per tant imperfectes. Un record a les dones assassinades també de part de molts homes que no les oblidem.

Unknown ha dit...

Viuen a la nostra memòria, i amb les nostres llàgrimes eixuguem tanta sang vessada.

Però, quie escolta el nostre PROU!!!

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Respecto totes les opinions, però crec fermament en la superioritat de les dones, per bé que reconec que hi han excepcions.

Manel Aljama ha dit...

Em queda un dubte: n'hi ha més o es denuncia més?

En els dos últims llibres que he llegit: "El Rebelde" i "La princesa de gel" hi apareix la violència dins de la parella. Espero que no sigui una moda morbosa per part de l'editor que obligui a afegir aquest tema. Crec que si es perd la por és que el problema comença a existir i llavors es podrà eliminar. Si abans era normal atunyinar la parella ara ja no ho és.

Siguem optimistes.
Manel