MESURA PATRIÒTICA

MESURA PATRIÒTICA

*

5-10-11

*

Durant l’estiu em vaig col·leccionar les notícies que em semblaven curioses. Quan arribi les posaré al blog, m’anava dient, perquè en temps de gran crisi hi ha d’haver contrastos. I aquí n’hi ha una de bona. Titular “ ELS ÚLTIMS CINC ANYS HAN AUGMENTAT UN 70 % LES OPERACIONS DE PENIS”.

Això no seria gran cosa. Tampoc és novetat saber que hi ha condons de colors, mides, sabors, fluorescències i textures diverses.

On sí que s’han apuntat els catalanets és al nou invent de la casa “Curiosite”(sic), que, anuncia que el condó aquest “porta una escala mètrica impresa en un dels seus perfils que permet saber a l’instant la mida del penis. Aquest condó mètric és dedicat a tots aquells convençuts que la mida sí que és important. www.curiosite.com”

En aquests temps maleïts que passem, i més en aquest pesadíssim camp electoral, n’hi ha que se’ls estan mesurant sense parar, penso que l’invent ha de ser bo. I que podríem votar segons les mesures patriòtiques. Això sí, certificades per notari.

*

Text entre cometes: Marián Vilá.

Composició artística, O. Xirinacs.

*


























7 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Proliferen per tot arreu les eines per mesurar coses que no tenen cap importància i ens quedem meravellats davant números que no volen dir res...

Helena Bonals ha dit...

Les mesures patriòtiques sempre són més difícils de fer. Les altres són per a persones molt elementals.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Haurem d'anar a pams.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Això em fa pensar amb aquella idea bàrbara que les dones érem menys intel.ligents que els nostres companys humans perquè teníem -cosa lògica atesa la nostra fisiologia- el cervell més petit.
Però l'evidència va desmentint tòpics...

manel ha dit...

I en els pesadissims camps electorals a on es poden produir amb prodigalitat actuacions de tot caire,tant sucubes com incubes, pot ser que sí tingui importància la mesura per alló del, "apa té".

Jesús M. Tibau ha dit...

qui la té més llarga mana?
És un varem com un altre; posats a fer.

El porquet ha dit...

Un 70% ?!?!?!?! Un dia ens caurà el cel al cap...