LA NENA DEL CARTRÓ DE LLET


*
29.5.10

*
Llegeixo al diari aquesta curta i curiosa notícia: “ Mientras Ellie Carter celebra su graduación con su novio y unos amigos, descubren la foto de una niña desaparecida en un cartón de leche (...)”.

Com que no passa gaire sovint que una nena desaparegui en un cartró de llet, he pensat que valia la pena consignar la notícia. No explica el diari com va desaparèixer la nena al cartró de llet, però em penso que es devia dissoldre, com el sucre. O potser es va fer mató. O formatge. O aneu a saber què.

A més, no se sap quant de temps portava la nena dins del cartró de llet. Potser ja devia ser dona feta i refeta, com la de la pintura d’Andy Warhol. Qui se la trobi, per a ell.
*
*
Collage d’OX.

4 comentaris:

Calpurni ha dit...

És una llàstima perdre's en un cartó de llet amb la quantitat de llocs que hi ha per a fer-ho!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

La vida diària, que sembla tan prosaica, com hauria dit Rusiñol, es mostra ben poètica com en aquesta història de la nena-(Moisès?) perduda en un cartró de llet.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Com són molts els periodistes que escriuen al dictat de qui els mana i paga, van perdent l'objectivitat i, de pas, també les essencials formes d'escriure.

Joan Josep Tamburini ha dit...

M'agrada, Hauria sigut més prosaic que s'hagués perdut a la parera, o al carrer, o a les escumbreries...però en un cartró de llet...es força original. Una abraçada: Joan Josep