EFECTES DE LA CRISI


*
1 - Príncep de l'Església repassant la seva nòmina.
2 - Mala maror.
3 - Cap d'Estat i cap de l'oposició.
4 – Estatut de Catalunya.
5 i 6 – Pensionistes congelats.
7 – Aturat de llarga durada.
8 – Preparats per quan arribi el moment.
*
*
Collage d’OX.

6 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Sembla una addenda a la Divina Comèdia. Esperem que només siga un miratge.
Bon dia, Olga.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Molt gràfica, l’entrada d’avui, de la que en podem extreure algunes veritats: l’església podrà repassar la seva nòmina, inalterable; la mala maror del poble ja passarà, o no; el cap d’estat i d’oposició competeixen per les cadires, no per les idees; l’Estatut és víctima dels radicals; els pensionistes amb sous congelats, els funcionaris amb sous retallats i els parats de llarga durada intentarem sobreviure a les ineptituds dels que no ens saben governar, mentre les forces armades ja es preparen per repartir.

noves llunes ha dit...

Bon dia, Olga.
Molt original la teua auca de l'actualitat. Com el meu paisà i "tocaio", també desitge que tot siga només un miratge passatger.

FRANCESC

PS Per si vols fer el comentari al meu haiku del diumenge, el meu mail és: francescarnau@hotmail.com

Joan Josep Tamburini ha dit...

Bé. El Príncep de l'esglèsia retallarà el seu al pobre rector de poble (ara s'ha de dir de pobles, perquè els hi toca un fotimer a cada un)i ell es quedarà tan panxo fent-li la cort a en Rajoy. Una abraçada: Joan Josep

Montse ha dit...

estàs molt maca, tota congelada ;)

avui comento el teu llibre... però ja saps que sóc dolentíssima fent ressenyes!!! (en un examen de literatura, suspendria segur!)

Josep (Benaguasil) ha dit...

Nosaltres també hauriém d'estar preparats per quan arribe el moment... Hem de començar a traure el llustre a les corbelles per eixir al carrer.