¿ PER QUÈ PUJO ?


*

¿Per què pujo, carrers humits amunt vencent la meva inclinació al descans en aquesta hora? M’ho pregunto mentre brillen els adorns pels carrers buits, camí de la catedral. Mitja nitE

Obeeixo causes distintes: 1- El costum, però això no bastaria perquè els costums canvien. 2- Una educació heretada que va ser molt satisfactòria i profunda en l’aspecte religiós, malgrat les dissidències actuals a què m’ha portat l’evolució personal. 3- La voluntat. La voluntat de continuar, perquè continuant construeixo i em construeixo. 4- El gust d’escoltar la proclamació de la pau. Vull sentir la pau dins de mi i encomanar-la als altres. La pau i l’estimació van ser el missatge que ara es repeteix i es celebra, encara que, pel que veiem després de més de dos mil anys, el consell va caure en terra erma.
*
*
*
El meu pessebre, a l'arca del rebedor.

1 comentari:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

L'estimacio, la pau i altres bons conceptes que formen part de la doctrina de Jesús, han estat bandejats en benefici de la discòrdia i la guerra. Tots coneixem els poderosos estaments que fan possible les conflagracions, contra els quals només podem aportar el nostre personal exemple de conducta.