CONTRADICCIÓ


CONTRADICCIÓ
*
19-8-18
*
A molts no ens ha caigut bé. Havíem donat diners en repetides ocasions a les caixes de resistència, per fer front a les despeses generades durant el procés, principalment  a les multes imposades pel govern central. Caixa de resistència, caixa de solidaritat, sigui quin sigui el nom. Molta gent ha donat el que podien, amb tota la bona voluntat, responent les crides de l’ANC i Òmnium.
            Per això no ens ha caigut gens bé que el senyor Quim Torra s’hagi apujat el sou en aquestes circumstàncies. Celebro, doncs, que s’hagin tancat les caixes.
            *
            Fragment de “El banquer”, de Quentin Metsys (Internet)


9 comentaris:

McAbeu ha dit...

De vegades, la política sembla només l'art de la contradicció. Per això els polítics cada cop estan més allunyats de la gent... i així ens va.

... i escaig ha dit...

Potser la qüestió no és tan sols estètica; les formes compten i son importants en moments de dificultat
.

Carme Rosanas ha dit...

Jo m'ho prenc com una contribució més a la resistència, perquè les condicions no són normals i amb el control que tenim en les finances, tots els viatges a Bèlgica i moltes despeses especials que no hi serien en circumstàncies normals, han de sortir d'algun lloc. En fi, potser sóc massa ingènua, però jo ho veig així.

M. Roser ha dit...

És allò que diuen que no només has de ser honrat sinó que també ho has de semblar, de totes maneres el món està ple de contradiccions...
Bona nit, Olga.

Joan Josep Tamburini ha dit...

El diner és el gran enemic de l'home. Acaba amb la solidaritat i no crea mes que problemes i divisions. Els polítics es creuen que manen i manen el mon les quatre grans fortunes... Una abraçada.

Júlia ha dit...

La gent de bona fet tenim molts desenganys d'aquest tipus al llarg de la vida però gairebé sempre ens tornen a enredar. Recordo que fa anys, en algun lloc, en contra d'allò de 'pensa mal i no erraràs' algú savi aconsellava pensar bé encara que no s'encertés...

Una abraçada des de la Terra Alta!!!

xavier pujol ha dit...

He estat de vacances i no en sabia res. Espero (i hi confio) que el president té motius i necessitats del càrrec per fer el que fa.

Helena Bonals ha dit...

Penso com el Xavier i la Carme.
Els anuncis de la Generalitat a TV3 són una manera de pagar la televisió. Potser ell s'apuja el sou per cobrir algunes necessitats generades per tot plegat, que no sabem.

Galionar ha dit...

He estat un temps a fora i no m'havia assabentat de res. Tampoc em sorprèn la notícia; estic massa acostumada que les il·lusions (m'il·lusiono massa fàcilment) se'm converteixin en decepcions...