OUS

OUS
*
19-4-15
*
L’ANC produeix urticària a molts, però ara només parlo  d’un.  Em refereixo a un veí de la nostra escala, un anònim conegut.
De tant en tant, mentre dura el procés, l’ANC instal·la en llocs diversos un petit tendal atès per voluntaris que donen prospectes i treballen per captar nous adherits.
Per dues vegades, distants en el temps, han instal·lat el tendal al Passeig de les Palmeres. No tenen megafonia ni molesten. Però sí que empipen un veí que els tira ous des del seu balcó d’un pis elevat de la casa, on viu, a l’extrem est. La primera vegada tenia el tendal més a mà, en línia. Ahir era sota del nostre balcó, i va haver de tirar els ous amb més força per encertar la lona, situada al xamfrà de la casa, més a ponent.
Per molt que s’amagués, ja el van identificar la primera vegada. ¿Vol dir això que l’ANC  no tornarà a posar el tendal al Passeig per por dels ous? Suggereixo que la propera vegada llancin un ganxo amb corda i cistell, per tal que els ous arribin sencers a destinació. En el cas que siguin frescos. ¿O bé guarda l’home una caixa d’ous podrits per tirar als catalans?
*
Charlot i l’ou. Postal-collage d’OX.

11 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Quines coses!!! Hi ha gent per tot, en aquest món.
La teva idea sembla útil... Però segur que no voldria posa-los a cap cistella...

novesflors ha dit...

Quina intolerància, el veí de l'extrem est!

Calpurni ha dit...

Com es veu, tot és qüestió d'ous.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

La típica intolerància. I nosaltres aguantant!

Teresa Duch ha dit...

No t'estranyi que se li hagin podrit de l'angúnia de pensar que pot perdre els privilegis. Després de per mi mateixa, per qui m'agradaria més que guanyéssim seria per aquests.

xavier pujol ha dit...

Llàstima que la gallina que proveeix ous a aquest mal educat (i tot el que vulgueu afegir) no sigui la del Lluís Llach, perquè aviat se li acabarien.
"La gallina ha dit que NO, Visca la Revolució"
A partir del 27 S a aquest mal veí se li indigestaran les truites d'ou. Si és que n'hi resten!

M. Roser ha dit...

Si els baixessin amb una cistelleta, podrien fer una truita compartida...És ben bé que hi ha gent per tot!
Petonets Olga i bon Sant Jordi.

Salvador Macip ha dit...

Hi ha gent que nbo entén què vol dir llibertat d'expressió. Ni la dels altres ni la seva pròpia, que no té res a veure amb llençar ous! En fi...

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Crec que s'hauria de retornar els ous a la persona? que els llença, alhora que se li hauria d'agrair convenientment la seva generositat.

Helena Bonals ha dit...

Quin tip de riure, el comentari de Josep Gironès!

cantireta ha dit...

Es pot rebatre l'argument (és un dir) posant-li galls furibunds al balcó. I segellant l'entrada cap al menjador.

Un petó amb melmelada, padrina!! :-)*