LA BONA ESTRELLA I LES PERSEIDES

NOTA: EL BLOG NO EM PERMET INSERIR IMATGES. AGRAEIXO CONSELLS

*

LA BONA ESTRELLA I LES PERSEIDES

*

7-1-13

*

Cada llibre editat correspon a una gestació i un part més o menys difícil. Tots voldríem que una bona estrella, tant se val si indicada per antics savis zoroastristes o per exèrcits angèlics portés gent de tota mena al taulell on reposa la nostra humil o ambiciosa creació.

            Comença l’any i cadascú es venta amb plomes d’or o es llepa les ferides pels resultats del ‘12.  De moment, algun diari –savi predictor- ja ha donat els triomfadors del ’13, tot just començar. ¿Què en podem pensar? Interessos editorials, amiguisme (la qualitat encara no s’ha mostrat perquè el llibre és en ventre de mare), una fe integrista, una aposta de rifa... El públic lector modest no ho pot saber, com no es poden saber els designis del Senyor, diuen.

            Ens indicaran: “cap aquí...” i el ramat correrà  a la pastura. Els ha guiat l’estrella més brillant. Que els llibres es venen a milions: doncs nosaltres sumarem, contents de figurar entre els lectors afortunats que tindran motiu de comentaris en plàcids berenars de cafeteria.

            A l’hora del balanç, dono les gràcies a les bones bloguistes que s’han volgut fer eco dels meus llibres: una estrella per a cada una, encara que només sigui una Perseida, que són precioses en les nits d’estiu.

*

 

  

5 comentaris:

M. Roser ha dit...

És ben curiós i una mica sospitós, que facin la predicció dels llibres que tindran més èxit aquest any...
I tant que són boniques les Perseides, encara que siguin petites, és tot un detall...
I parlant de llibres, acabo d'escoltar per les notícies que tanca la llibreria Catalònia, una de les més importants de Barcelona, és una llàstima.
Olga, no et puc ajudar en això dels dibuixos, ja que el meu bloc i el teu no tenen la mateixa configuració...Segur que entre les persones que et comenten n'hi deu haver algunes d'expertes en el tema.
Petons.

Joan Josep Tamburini ha dit...

Ja saps. Hi han estrelles i l'Estrella. Tot és questió de trobar-la.
No entenc per què no et deixa posar imatges. Vas passar al nou format de Blogger o tens encara l'antic? Si no has fet el canvi, aquesta pot ser la raó. també el tipus d'imatge... Miraré d'investigar i ja et diré quelcom. Una abraçada: Joan Josep

Galionar ha dit...

Olga, t'havia deixat un comentari en una entrada igual que aquesta, de feia més hores, però pel que sembla ha desaparegut. Jo també em vaig trobar amb dificultats a l'hora d'inserir la imatge en el darrer post, perquè havia canviat el sistema habitual, però he aconseguit trobar la manera de tornar a inserir-les. Si creus que et puc ajudar, aquí tens el meu correu:
galionar@gmail.com
Això sí, a la feina no tinc permès connectar-me a internet i no et podré respondre fins a partir de les 4 de la tarda, quan sigui a casa.
Una abraçada!

Maria Dolors Giral ha dit...

jo també et dono de nou el meu correu per si vols instruccions.
dgiralq@gmail.com

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Cada vegada més hi ha persones que necessiten consell a l'hora de comprar un cotxe o altres estris; al moment d'escollir un vi o un àpat; quan han de vestir-se o calçar-se...
Pel que sembla hem adquirit una certa dependència de l'opinió publicitada, cosa que ens acosta més al ramat que no pas a la pròpia realització.
Aquesta tendència també es nota quan veiem el nombre de persones que necessiten guia quan adquireixen un llibre, i aleshores van a parar a les mans de les grans empreses que promocionen els autors que creuen seran més rendibles econòmicament. Tanmateix, en aquest món dirigit hi existeixen saludables excepcions, quan són moltes les persones plenament solvents al moment d’escollir.