SALUT I TERRA


*

24-11-10
*

Avui ofereixo aquesta copa de vi negre de la Terra Alta als simpatitzants i clients del Grup Social Terra, del País Valencià, agredits al seu local pels neonazis i humiliats per la policia.

M’explica els fets Francesc Mompó, escriptor, periodista, organitzador i col·laborador actiu d’actes originals i pacífics. Ànims, i compreu-vos un casc de punxes com la Medea de la pintura. Que no us agafin desprevinguts.
*
Collage postal d’OX

5 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Moltíssimes gràcies Olga. I sense ser ningú ni alçar-me amb la representació de ningú, crec que puc dir en nom de tots els valencians que no oblidem qui som i d'on venim: SALUT I TERRA als germans del nord.

Clidice ha dit...

Ho he llegit al blog d'en Cucarella i encara estic al·lucinant. Em sembla del tot vergonyós que, hores d'ara, els feixistes més descarats puguin viure més lliurement en el nostre país que no pas les persones de bé.

El porquet ha dit...

Ànims companys del Sud! És una vergonya! Estic curull de ràbia...

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Però... encara passen coses com aquesta? És evident que no podem abaixar la guàrdia, que, com les vestals, hem de preservar el foc-salut-i-terra.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

El feixisme, que no va rebre cap càstig a Espanya pel cop d'estat del 36, està acostumat a que les agressions li surten de franc.