PERILL IMMINENT







*


7-6-11

*

Ahir deia el diari que a una granja de Fukushima ha nascut una llebre sense orelles. La podeu veure a la figura 3. Un veí de l'Aleixar, Alexandre Mir, expert en medicions electromagnètiques, entre el seu material té alguns comptadors Geiger per mesurar la radioactivitat. Entre altres precisions tècniques, assegura que dimecres passat la radioactivitat detectada va pujar a nivells molt superiors a la comú. Quan obrien les finestres de la casa, augmentava l'impacte. Mir afirma que detecta les partícules de radioactivitat de Fukushima i les d'Ascó, perquè en percep de llunyanes.

Naturalment els entesos oficials en la matèria han negat els fets i les percepcions, però tinc tendència a creure Mir i la seva experiència d'anys perquè, no sé si us n'haureu adonat, els governs menteixen de manera gruixuda quan es tracta d'informar la població.

Per altra banda, de La Ràpita ens exhibeixen una mutació singular: un llamàntol amb cap d'àguila (figura 2). Diuen que procuraran mantenir-la i reproduir-la aprofitant els canvis que es produeixen amb les fuites radioactives i així prepararan el plat Mar i Muntanya. No sé si és més alarmant això o bé el gat que ha aparegut aquests dies al Balcó, mutat del que sembla una cria de camell. Fins ara els efectes no han arribat als humans, però no estic gens tranquil·la. Gens. ¿I si ens muten els governants? ¿Eh? ¿Quin animal en podria sortir?

*

Collages d'OX



10 comentaris:

Joan Josep Tamburini ha dit...

Doncs un ruc polític. Perquè les rucs catalans són molt simpàtics i estan molt considerats. El ruc polític té orelles de ruc, nas de Pinotxo, mans que tot su queden i perden la memoria tot just passades les eleccions. Una abraçada: Joan Josep

Lluís Bosch ha dit...

Doncs jo diria que tenim ja fa estona un govern de mutants: sobiranistes però no tant, estimen Catalunya prò se la venen a l'empresa privada, no retallen serveis socials però sí, no pacten amb el PP però fn alcalde de Badalona el candidat del PP... etc.

Calpurni ha dit...

Mon pare deia que si a algunes persones els tallaren les orelles i les deixaren en la muntanya, quina classe d'animal serien?

GLÒRIA ha dit...

Com sempre m'ha agradat llegir-te, Olga. Ho he fet amb un somriure. Tinc la finestra oberta i em pregunto si estic banyada en ràdioactivitat.
Més que mutar, els polítics haurien de quedar muts. perdona el fàcil joc de mots. Mutar, muts, mots.
Salutacions afectuoses!

Joan ha dit...

No estic segur que no hagin mutat ja fa molt temps. Seguint amb els caps canviats se m'acuden micos, ases, rat-penats, predadors de tota mena... En fi, tot un bestiari molt propi del nostre parlament, em temo.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Els polítics es poden associar amb les cigales, uns insectes amb una gran capacitat per eludir el treball, cantar quan fa bon temps i canviar de camisa quan toca.

Montse ha dit...

Jo penso que sortirien camaleons... canvien de color amb ua facilitat pasmosa!

Montse ha dit...

ua= una

aiii, els dits, les tecles...

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Com sempre, el teu enginy em fa somriure, una activitat que fa respirar l'ànima. Gràcies en temps de mutacions escandaloses!

M. Roser ha dit...

Avui, d'esprés de llegir el teu post ple d'ironia m'he entretingut en imaginar-me com mutarien les persones que no em cauen gaire bé; no et pots imaginar els "monstruitos" que he vist...
Petons, i aire pur,
M. Roser