AITASA - 45 ANYS




*
Mont-ral, 1 / 2 - 8- 10
*
AITASA vol dir Aigües Industrials de Tarragona. L’empresa creada per abastar d’aigua les indústries de Tarragona ara ha complert els seus primers 45 anys. Per celebrar l’evolució de l’empresa, els directius han volgut editar un llibre que commemora aquesta bona nova: procurar l’abastament d’aigua sempre és una notícia excel·lent. Cal recordar que l’aigua és a l’inici de tota civilització. I que al món no és que falti aigua, sinó que està molt sovint mal administrada. En el cas que esmento, precisament les innovacions tècniques han afavorit la millor distribució de l’aigua al nucli industrial.

El motiu d’esmentar la celebració cordial i l’amistosa trobada del personal que tots aquests anys han ajudat a fer créixer la indústria a Tarragona, és que el llibre el signa Vicenç Roca, l’autor de moltes de les fotografies que il·lustren aquest blog, com haureu pogut comprovar. Company de la meva vida des de fa 51 anys, i fidel administratiu d’Aitasa fins a la seva jubilació. És a dir, dos fets que endavant costaran de trobar i d’inventariar, a causa de les sovintejades ruptures matrimonials i de la rotació de personal a les empreses. Felicitats, doncs, per tanta energia positiva.
*
Fotos d’OX.

*

3 comentaris:

jaka ha dit...

Felicitats al Vicent!!!

Una abraçada,

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Felicitats al Vicenç i a qui ha compartit tants anys amb ell.

Jacqueline ha dit...

Per fi, Olga, he pogut entrar al blog per deixar-hi un comentari! Una abraçada enorme des de Sabadell per al Vicenç. També us volia felicitar per la genial foto de la "Tomba de Moisès". No hi havia manera d'entrar al blog aquest dia!