MADURACIÓ - 2
*
Mont-ral, 24/25 – 8 – 10
*
En pocs dies han madurat l’arç blanc, les primeres móres i les gavarreres. Sabem llegir els senyals del temps i estaria bé que nosaltres, com part integrant forçosa de la natura, ens els apliquéssim, perquè la vida no ens agafés de sorpresa.

D’un temps cap aquí s’ha posat de moda el vocable “coaching”, i hi ha flamants senyoretes que llueixen els primers títols d’expertes en "coaching", que no és altra cosa que conduir algú fent de xofer o de traginer de diligència, que són els que menaven les mules, perquè la parauleta ve de l’any de la picor. Sempre hi ha incauts i esnobs que cauen com mosques a la modernitat més buida i necessiten ser conduïts com rucs.

Tenint tan a prop els fets a seguir, que són els que ens marca la natura, hi ha gent que s’estima més pagar perquè el madurin a bastonades; perdó, vull dir a cops de cartera.
*
Foto superior: Arç blanc. Foto inferior: móres contra la silueta emboirada de Mont-ral.
V. Roca.

3 comentaris:

Joan Josep Tamburini ha dit...

Es què per a ells, és precisament el poder treure la cartera davant dels altres el que es causa un gran plaer...Una abraçada: Joan Josep

Josep Gironès Descarrega ha dit...

A partir d'aquells venedors de tela invisible, uns teixits que només podien veure les persones capacitades pel càrrec que ocupaven, ja tot és possible.
Mentre hi hagin ruc se'ls podrà albardar.

Arare ha dit...

:)