EL VATICÀ EN TREVA


*
Mont-ral, 11-9-10

*
Aquest és Monsenyor Giovanni Pierluigi Malatesta, legat pontifici a Barcelona, que es dirigeix a retre homenatge al patriota Rafael Casanova el dia 11 de setembre, al nou monument alçat al pati noble del Palau Episcopal. Al programa hi consta que Monsenyor Malatesta llegirà una adhesió del Vaticà a les reivindicacions nacionals independents de Catalunya que, segons el cardenal Torras i Bages, serà cristiana o no serà. Coneixent aquestes declaracions fetes en temps retirats, per fi el Vaticà declara la treva en la seva tradicional oposició al nostre dret d’existir com a país, i recomana a totes les congregacions satèl·lits que operen al territori català, que uneixin les seves pregàries amb força i enardeixin els fidels, pecadors empedreïts, per tal d’aconseguir una sola veu: ¡Catalunya independent!
*
Collage d'OX

9 comentaris:

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

Evidentment, visca Catalunya independent i lliure!!! I, quant al Vaticà, que recordin que a Catalunya hi ha la Moreneta, que a més a més és negra. Per tant, Catalunya o serà negra o no serà!!!Bon 11 de setembre a tots els independentistes i, als altres, encara més!

Joan Josep Tamburini ha dit...

Pels passadissos Vaticans no bufen aires catalans. Mn Miserachs i algún altre desperdigat...Pero,¿saps? Jo ho prefereixo així. Una abraçada: Joan Josep

Joan Guasch ha dit...

Les religions que s'han terrenalitzat s'aferren a les perceletes que el poder econòmic les deixa. M'estimo més l'espiritualitat de la bona gent, la de les idees, algunes de les quals, ben sembrades i cuidades, ens menaran a l'horitzó desitjat i necessari, diguin el que diguin els que no ens accepten com a poble, com a nació. Hem reiniciat la marxa, vaticans a banda.

miquel ha dit...

amén!

Montse ha dit...

amén (bis)

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Hòstia tu!, si ens ajuda el Vaticà això ho tenim al sac. Lliguem-ho!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Catalunya ha despertat del seu son induït, i aquest despertar no té marxa enrere com saben bé tots els iniciats, inclosos els monsenyors, iniciats sacerdots en el seu dia.

Clidice ha dit...

amén (tris?) Bona Diada!

Eli ha dit...

Amén (quatris) i endavant!