COMENÇA EL CURS


*
Mont-ral, 7-9-10
*
Vet aquí el professor de Ciències doctor Chaplin, esperant amb ànsia a la finestra els alumnes que li correspondran aquest curs. Està avorridot de l’estiu i té ganes de començar d’una vegada. També espera que plogui, llampegui i nevi de valent, perquè li agraden les riuades, catàstrofes, inundacions, camins tallats, trens aturats i personal desesperat. És quan ell s'ho passa millor, explicant als alumnes els fenomens atmosfèrics.
*
Collage d'OX

4 comentaris:

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

Doncs a veure si per al professor Chaplin, estimada Olga, aquesta tardor i hivern són plujosos i nevats, amb fred i escalfor de casa il·luminada, perquè són els ambients en els quals ens trobem bé els poetes. Petons!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Els planyo, els professors.
Un professor amic em comenta que a ells se'ls exigeix productivitat en diversos àmbits (fan de mestres, pares, psicòlegs, metges, etc.)en contrapartida a la baixa, baixíssima productivitat de la majoria d'alumnes, que sempre hi ha excepcions.

Brian ha dit...

Pos, estarà content! Portant els xiquets al cole a Tortosa a les 3 de la tarda avui, primer dia, xof!! Tempesta. Despres, una mica de sol, fins la hora de buscar-los, a les 5 - xof x 2 !! I ens hem tornat a banyar (cientificament interessant!).

A veure que ens espera demà ...

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Conecuna mestra de núvols que podria assessorar el metre Chaplin.