BENVINGUT

*


BENVINGUT

Ha nascut Roger, el nostre primer besnét. Una criatura preciosa arribada al món en divendres i tretze del mes de març. Vol dir que el minyó serà combatiu, aliat de Mart, marçal, capaç de plantar cara a qualsevol adversitat. Benvingut, Roger. Felicitats, Marina i Miquel.

Una força interna em va portar ahir a una íntima i alhora explícita satisfacció, i no sóc pas de caràcter expansiu. Ho de d’estudiar. Primer de tot per la bona nova a pesar del dificultós naixement. Però en el fons em reconec que hi ha una força primària, primitiva, que pot veure, com el vell Simeó al temple, una nova generació que s’obre pas i es col·loca entre els altres, els que són, han estat i seran. Hi ha una línia de vida que uns besavis situem de manera diferent que uns pares i uns avis. Entre tots aconseguim una bona parcel·la de temps. Ens ha estat concedit viure un bocí d’història i conèixer una multiplicitat d’afectes. Bon dia, Roger. Com una fada padrina, et voldria protegir sempre.
*
*
*
La lluna, la Pruna i el nadó Roger. (La Pruna és la gossa). Collage d'O. X.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Felicitats!!!!!!!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Germans d'alguna manera, Roger i jo, ja que vam néixer un tretze de març. El tretze és un número especial: tretze són les llunes femenines... Una manera de contar els cicles que no hauríem d'oblidar. I si sumes el l'1 i el 3dóna quatre, que és el nombre de la realització! Bons auguris per al noiet.