FINAL


*
...
com que els follets o elfs de casa meva me'n fan moltes, he imprès el bloc sense voler perquè no estava acabat ¡ni corregit, perdó! Aquest continua l'anterior.
L'acabo.
*
(...) al refrigeri, tot preparat per les dones de l'Associació, a qui vam agrair que donessin menjar a la poeta i al músic, tot lloant els bon canapès que havien fet a casa seva. L'alcalde té un germà poeta que ha guanyat importants premis en castellà, i vet aquí que la xarxa poètica s'estén per l'univers, des del cel rotund i nutrici del Penedès fins al mar de Tarragona.
Em truquen tres vegades. L'olla ja està. Israel Clarà ha trobat per Internet un volum dels poemes excel·lents de William Ospina, colombià, i me'l farà portar a casa. Fantàstic, perquè feia temps que el buscava. Ja he de córrer, per la lectura. Prenc el segon cafè del matí i acabo el bloc que havia fugit.
*
Anuncio que dimecres vinent respondré preguntes dels internautes al Diari de Tarragona, des de les 12 del matí. Si algú en vol enviar, allà seré si el vent no em tomba.
*
*
*
Noia en verd. Collage d'O. X.