ENCARA EN QUEDEN


*

Aquests dies, amb la documentació requisada pels serveis judicials relativa al cas del Palau de la Música Catalana, han aparegut fotografies com aquesta que mostrem. S’hi pot veure com un dels il·lustres convidats, encara vestit de gala, arrambla amb les restes del banquet de noces d’una de les filles de l’ex-president. El rellotge consta en l’inventari de béns llegat al Palau per l’insigne patrici Gumersind de Castellví-Castellarnau i Castelltort, insigne poeta de la Renaixença. Els lluços se suposa que pertanyien al restaurant que va servir el banquet. Agència de notícies NS.
*
*
*
Collage d'OX

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant el collage, a vore si en fem intercanvi!

Francesc Mompó ha dit...

Amb els del nord i amb els del sud -a l'est també en tenim- podríem fer una bona penjada de xorissos; eih, perquè s'assequen només i poder pair-los millor. Que ningú no hi malpense.
Salut i Terra

Josep Gironès Descarrega ha dit...

En relació a la conducta dels fins ara conductors del Palau, referències ben referenciades asseguren que aquells ben provats homes mai van robar res que fos seu. I és cert!!!

Clidice ha dit...

i ningú s'escandalitza pas massa de tot plegat. Deu ser que ens agrada que ens "estovin" o bé que tenim l'esperança que algun dia llunyà serem els qui sortim amb els lluços sota el braç? ai, país!

M'encanten els teus collages :)

Mon ha dit...

Olga m'encanten els collages que fas. Prometo dedicar-te un post sota el meu garrofer

Arare ha dit...

A mi també m'encanten els collages que fas!

Això dels lluços no té desperdici!!!