CRIMINALS A DOJO


*
A les nostres terres del Sud som afortunats, com ja heu llegit i sentit a dir centenars de vegades: contaminacions variades, semen aigualit, càncers, nuclears, màrtirs de la guerra santa, falta de trens i estacions, lluita territorial per no perdre el nom de Tarragona i una variada col·lecció de màfies que s’escampen a l’empara de Salou i Tarragona. Com diu l’anunci: “Som així perquè tu ets així, xatet”. Afedelisto.

Com no podia ser d’altra manera, s’ha detectat per aquestes terres, en concret Salou i Tarragona, però també per localitats valencianes, que som veïns ben avinguts, la presència d’un “dels criminals més sàdics de la guerra de Bòsnia, Veselin Vlahovic, conegut com el monstre de Grbavica i un tipus patològic”. L’han detingut a Altea, Marina Baixa, però en les seves estades a Tarragona se li atribueixen tiroteigs amb armes de foc, robatoris i la mort d’un nadó a Salou a causa d’un esprai per adormir els habitants de les cases que robava.

Com aquest en tenim bastants més, prou coneguts de la policia, i especialitzats en delictes diversos. No, no cal que diguem res contra els estrangers, Déu ens en guard, que seríem titllats de racistes i xenòfobs. Que vinguin, com més millor, que la terra és acollidora, podran prendre el sol i, si cal, ajudar a replantar avellaners, que el clan de l’avellana necessita reforços; o apuntar-se a netejar els Ullals de Baltasar, a l’Ebre, que amb el temps que fa que ens en passen la propaganda institucional, ja deuen arribar a Austràlia.
*
La foto mostra Veselin Vlahovic en el moment de ser detingut quan donava un concert de trompeta en un creuer de luxe.
ox.

5 comentaris:

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Els malfactors que ens visiten han après bé la lliçó: quan us diguin malfactors digueu que són racistes. És el que més mal ens fa que ens diguin perquè és injust, i d'això es valen. Vet aquí la doble maldat.

Clidice ha dit...

Catalunya sempre ha estat "terra d'acollida" de criminals varis, ja des del franquisme. Podríem afegir-ho a la visita a la Sagrada Família, el museu Dalí i Montserrat. :(

Josep Gironès Descarrega ha dit...

La major part dels nostres més il·lustres visitants saben llatí i ho demostren. Si són pobra gent aviat aprenen que aquí se’ls ofereixen tots el drets, uns avantatges que ells reclamen si cal sota amenaça d’acusar-te de racista. Els delinqüents també coneixen la permissibilitat legal que els empara i se n’aprofiten.

Anònim ha dit...

La immigració no era ni és necessària.

Manel Aljama ha dit...

Vam fer unes lleis per un estat que sortia d'una dictadura, i sense acabar de tancar les ferides de guerres passades, hem començat a rebre delinqüents que saben que poden actuar amb total impunitat. I nosaltres pagant-ho tot, fins i tot, la noramtiva de la detencó amb garanties... I qui dóna garanties a la víctima?