"CRÍTICA DE LA POLÍTICA IMPURA"


*
Wifredo Espina (Vic,1930) és un il·lustre, veterà i premiat periodista que orienta la nostra vida política com un expert capità condueix el seu vaixell a través de mars no sempre en calma.
Analitza els moviments socials amb encert i mestratge, però és impossible detallar en aquest modest blog totes les seves activitats i la seva implicació decisiva en el món del periodisme.
A Wifredo Espina li atribueixo tres esses: saviesa, solvència i sensibilitat. Saviesa pels llargs i fecunds anys dedicats al periodisme analític, incisiu i alhora ponderat. Solvència pel seu criteri orientador, que li ha valgut i li val el prestigi indiscutit que emana del seu nom i obra. I sensibilitat perquè la seva influència arriba a il·luminar tots els estaments socials i tractar els problemes amb justícia.
Ara Wifredo Espina ha publicat un llibre que aplega articles seus actuals apareguts en diferents mitjans on col·labora: "CRÍTICA DE LA POLÍTICA IMPURA" (La Garbera Edicions). Els seus articles, no sols els que conté el llibre, presenten interrogants que fan reflexionar el lector i moure les consciències adormides. Breu i eficaç, l'article d'Espina és sempre model d'escriptors, i com a tal és reconegut. Per molts anys, Wifredo.
*
*
*