CONDONS


*
Dilluns anem al bosc i aparquem en una entrada a la vora de la carretera, on només hi ha grava i cards. Baixo del cotxe i gairebé trepitjo dos sobrets lluents de condons, que brillaven al sol.

Em fixo en la roda dreta davantera del cotxe i veig, justament al mig, un condó enganxat, en vertical i suquejant, degotant, en fi, material fresc de la nit de diumenge. L’altre condó és sota el cotxe.

Follar a tocar la carretera, o sobre els cards i la grava és incòmode, però cadascú té els seus gustos i necessitats. És allò de la ‘crònica dels pobres amants’ que comentava jo fa pocs dies.

Ara fem servir aquesta preciosa màquina per anar al bosc. Així preservem els pneumàtics.
*
*
*
Foto V. Roca

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Això de fer-ho on sigue és la llibertat de cadascú, però després pots netejar el que embrutes :)

Ei Olga, que tinc una proposta per fer-te. Et deixo el meu mail i et comento:
lhortdebajoqueta@hotmail.com

M VICTORIA GIRONES PUÑET ha dit...

la foto no té preu
felicitats pel blog

Manel Aljama ha dit...

Quan llegeixo fets com aquest o, com justament ara, una grapat de marrecs (perquè ni a adolescents arriben): embruten amb pipes la porta d'un comerç -tancat perquè es dissabte a la tarda-, penso que hem abandonat entre tots allò que abans es deia "urbanitat". Que en la transició vam pensar que tothom és bo i així ens van les coses al carrer i al bosc...
Com el pèndul tot pot tenir una tornada o un pas enrera.
Mirem el cantó positiu, les rodes van protegides i "preservades". Bromes a part, pensem positiu i desitgem temps millors