TURISTES A LA CIUTAT



26-6-11

*

L'avorriment a les sales d'espera fa que et fixis molt més en cada notícia del diari que llegeixes, i no he pogut apartar els ulls d'aquest titular: "Calle Reial. Lo tiraron a la vía pública. DOS DETENIDOS POR ARRANCAR UN ÁRBOL DE RAÍZ. Dos ciudadanos de Estados Unidos fueron detenidos por la Guàrdia Urbana de Tarragona acusados de una falta de daños. Los agentes vieron cómo los dos detenidos arrancaban de raíz un árbol que se encontraba a la altura del número 38 de la calle Reial y después lo lanzaban a la calzada. Los dos indivíduos, de 32 y 29 años, manifestaron que se encontraban de vacaciones y que regresaban al día siguiente a los Estados Unidos. Al carecer de dirección en España, se procedió a su detención."

La meva perplexitat té diferents direccions: si tornaven l'endemà cap als EUA, ¿aquest record ens deixaven? ¿Algun cotxe va topar amb l'arbre arrencat? El carrer Reial és paral·lel al port, i molt transitat. Si aquests nois són Hércules valdria la pena que els penalitzessin fent-los retirar els arbres caiguts al bosc, que encara hi són i ja hi comença a haver focs. ¿Aquest és el nostre turisme?

*

Els dos nord-americans convertits en porcs de la cort de Circe.

7 comentaris:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Entre les persones que estan de pas i les que tenim pe aquí, estem ben arreglats!

Jesús M. Tibau ha dit...

una mena de divertiment, molt pròpia de certs mascles que es creuen molt mascles, que no entendré mai

Joan Josep Tamburini ha dit...

Per a mi les sales d'espara s'han convertit en un dels meus llocs de lectura. Encara que hi ha gent que no sé com poden fer tant xivarri en aquests llocs.
Els nostres americanets devien portar uns quants litres de cervessa i de sangria entre pit i espatlla. Una abraçada: Joan Josep

Montse ha dit...

vaja... va de marranos!

país!!!!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Sembla que a fora ha corregut la veu que aquí som un país de Xauxa. Alguns estrangers es permeten bretolades que al seu país no poden fer i nosaltres a aguantar, que porten calerons. El que es fa per un plat de llenties...

M. Roser ha dit...

La veritat és que si és aquest el turisme que ens ha de treure el ventre de pena, més val que no vingui.
La foto no té preu!!!
Petons,
M. Roser

Manel Aljama ha dit...

Una reflexió molt assenyada. Per desgràcia prevaleix la imatge de que el visitant pot fer de tot i que es pot transgredir qualsevol norma mínima d'educació.
Una abraçada