L'INDEPENDENTISTA AVORRIT



*

4-5-11

*

Pierre-Louis Dromigny de La Paillarde, baró de Martinet de Jussà, avorrit de tants partits de futbol transcendentals i de tant de soroll electoral, ha decidit emprendre la volta al món a bord de La Pirouette i a lloms de la tortuga Quitèria.

La tortuga, de llarga experiència i saviesa a causa dels seus anys, té l'encàrrec de no despertar el baró fins acabar el viatge. El baró calcula que, al pas que va, potser quan arribin de nou a Martinet de Jussà ja tindrem la independència.

*

Collage d'OX

7 comentaris:

M. Roser ha dit...

Veig que el baró i el candidat d'abans són la mateixa persona...
No sé si quan la tortuga arribi a lloc, tindrem la independència, no m'hi jugaria pas res...ah ,pels petards que he sentit ,el Barça ha fet un gol!!!
Petons,
M. Roser

Alyebard ha dit...

Espero que un colom missatger enviat pel seu cosí el Senyor d'Orriols li arribi quan sigui prop de Tahití comunicant-li la bona nova. Així podrà emprendre el viatge de retorn amb un somriure als llavis...

Joan ha dit...

Ni que sia a pas de tortuga, que de vegades em temo que el pas és enrere com els crancs.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Ja ens fan avorrir, ja... Mentrestant, treball, treball i treball. La terra és de qui la treballa, no?

Josep Gironès Descarrega ha dit...

No sé si es bo del tot lligar independència a paciència.
Fins quan hem d'aguantar l'opressió?

Clidice ha dit...

A vegades voler "fer-ho tan bé" pot resultar contraproduent. Però em temo que va a caràcters això, i ens hem instal·lat, d'uns anys ençà, en aquesta cosa estrambòtica del seny, quan sempre havíem estat un poble arrauxat i ferotge. Però, és clar, tres-cents anys donen per molts canvis.

El porquet ha dit...

Doncs li endossarem una bona dosi de Red Bull a la tortuga a veure si li surten ales i accelera el ritme!