CACAMOBIL


*
Cada dos o tres anys apareix al Passeig un nan verd que, a tota velocitat, condueix un artefacte destinat a recollir la merda de gos. El Cacamòbil.
La futura Capital Cultural 2016 i Capital dels Jocs Mediterranis té els habitants més porcs per metre quadrat de la Península. Això pel que a tifes de gos es refereix, que és el que veig des de la meva finestra.
El nan verd porta un Cacamòbil dotat de manguera per recollir excrements tot i anant en moto. Acrobàcies. Però hi ha un amo o mestressa que fa cagar el gos -gran- al mig del petit parterre que tinc sota la finestra sense recollir la caca, és clar. Potser ho fa en obsequi meu.
Dues vegades, una fa tres anys i l'altra fa dos dies, he aconseguit cridar l'atenció del veloç nan verd del cacamòbil per assenyalar-li l'enorme tifa que es repeteix. Abans i ara la resposta del bon nan ha estat la mateixa, i no rigueu perquè és literal: LA MANGUERA ÉS CURTA I NO HI ARRIBA. (¿Recordeu el que cantàvem de nens? Doncs és cert.)
Qui és curt és qui dirigeix les operacions del simpàtic nan verd. Si la manguera no arriba a l'estret parterre, a recollir la tifarada de la gespa tan curosament segada i regada, ¿de què ens serveix el Cacamòbil? Uns llencen merda i els altres recursos.
*
*
*