28-4-12
*
TÈCNICA EN BICICLETA
*
Un prodigi d’equilibri és el que he de fer amb el nou ordinador, marca ASUS que, de no ser japonès, semblaria castellà perquè em té “asusórdenes” i en rebel·lió constant.
            Els antics sistemes ja no serveixen, el correu ha passat a un altre títol emportant-se adreces a millor vida que, sembla, no han pogut ser rescatades pel tècnic ni per mi ara en la solitud renegada de l’estudi. Perquè de renecs en sonen, i vostès perdonin.
            La lletra ni la veig d’esquifida i deslluïda, però això suposo que té correcció i requereix paciència. Tot i ser, diu, de pantalla un pèl més gran (només un pèl), tot ho veig més petit i les imatges més llargues, com a les pel·lis que no estan ben adaptades. Collonera, que deia la Vicenteta, i vostès tornin a perdonar.
            Es veu que, mentrestant, i en el poc temps que he tingut per mirar algun blog, també Blogger ha canviat, segons es lamenten els usuaris. Una desgràcia mai ve sola. Josep Gironès ja és al post 13 de la seva romeria de san Francisco, de La Fatarella, i jo sense acudir-hi. Oh, perdoneu, lliris i farigoles de primavera que teniu la paciència de llegir-me o d’esperar alguna resposta. Tot arribarà menys els diners.
            No he après mai a anar en bicicleta ni a fer equilibris i ara teniu, una mantis em fa pam-i-pipa des d’uns brots que semblen de falguera. Segur que si puja al meu ordinador me l’adoba en un tres i no res. Però senyors, tenia entès que per als jaios feien números més grans i lletres entenedores... Encara hauré d’anar a fer-me unes ulleres  amb dos gruixos de lupa...¡ai!
*
Foto de “Hola” (No és que em compri “Hola”, però un amable veí em passa la revista perquè retalli ninots per als collages.)

6 comentaris:

M. Roser ha dit...

Olga, aquesta mantis sembla que vagi en bicicleta...
I tots aquests problemes amb l'ordinador, no són el nostre pa de cada dia, però quasi, quasi...
És veritat, que quant t'has avesat a un sistema de treball, ve el senyor Bloguer i et desmunta la paradeta...
Paciència!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs aquesta foto per ser de Hola, és genial, una manticleta, o bicicleta de mantis...

I els problemes amb els ordinadors... em recorden la dita: a cada bugada es perd un llençol, mai més ben aplicada que amb els canvis d'ordinadors o d'interfícies...o del que sigui...

paciència i endavant...
i molta sort...

Helena Bonals ha dit...

Doncs jo no puc obrir el vídeo.
Ha tornat a canviar, el blogger, o és el canvi dels últims temps?

Amb els ordinadors t'hi has d'adaptar si us plau per força.

Galionar ha dit...

Que no falti mai el sentit de l'humor, Olga, que això i els renecs són l'antídot perfecte per a desfogar-se! Jo tinc una nova pantalla d'ordinador, llargaruda, i també ho veig tot distorsionat. I "les millores" a blogger em tenen ben emprenyada també. He de dir que sempre m'han costat els canvis i que tampoc sé anar en bicicleta.
Però encara no ha nascut aquell que ens farà claudicar. Ànims!

Maria Dolors Giral ha dit...

Si mantens premuda la tecla Control i vas anar la rodeta del ratolí, faràs la lletra tan gran o tan petita com vulguis. Ah i també es pot escollir el tipus de lletra que es vol fer servir.

Manel Aljama ha dit...

D'això, al General Asus aquest, li pots donar ordres... Per exemple que puguis visualitzar tot com abans o més gran :)

Una abraçada!