GREU INCITACIÓ AL SUÏCIDI

GREU INCITACIÓ AL SUÏCIDI
*
9-1-14
*
Promogut per la paraula CULTURA, aquest noiet tan graciós es tira pel Balcó del Mediterrani. Sí, aquell Balcó que tants suïcides han triat per a la seva última escena.
La Policia Municipal acordona el Balcó quan hi ha un suïcida, i els diaris no en reporten mai el fet per evitar l’efecte contagi.
Però vet aquí que suïcidar-se al Balcó fa gràcia, resulta CULTURAL, el noiet es promociona i tothom a riure. Ja surt al Diari, ja en té prou, ara a vendre força.
És clar que si llegim el text que he deixat a mitges, veurem que el noi “‘aparece’ corriendo por Tarragona, ‘apareciendo’ en lugares (sic)”. Deu ser un fantasma, aquest, si ‘aparece’ tant com diu el Diari. Potser ja s’ha matat i tot, i el de la foto és el seu fantasma. És la CULTURA que tenim a la ‘smart city’ que és la nostra ciutat.
*
Foto de Gerard Sesé a Diari de Tarragona de dijous, 9 de gener 2014.



5 comentaris:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

La cultura de Tarragona cal posar-la en lletres minúscules, ja que a hores d'ara només reben aquest nom alguns actes qualificats de populars que són simple entreteniment.
La política general en cultura és d'auscultació: res que no acontenti multituds no interessa. I per aquest camí ja sabem on ens trobem i, encara pitjor, on farem cap.

Fackel ha dit...

Doncs prepareu-vos per la cultura de les ARMES QUÍMIQUES que provinents de Síria arribaran al vostre port romà, per ordre del Imeprio Americà. Això es diu.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

A tot se li diu 'cultura', per exemple 'cultura de l'esport'. L'esport és esport, o no?
Però barrejant conceptes es crea confusió. És clar que ja es deu voler crear confusió... En fi.

M. Roser ha dit...

Fixa't, en sentir la notícia vaig pensar que era un suïcidi real...
i em va saber greu que un lloc tan bonic servis per una cosa tan depriment...
Doncs si va ser per promocionar-se, encara que celebro que no fos de veritat, ho trobo de molt mal gust!

Joan ha dit...

La indulgència amb l'estultícia és una mostra més de la nostra cultura, això és innegable.