IRRADIATS


*

3-4-11


*


Notícia de diari: "La contaminació nuclear japonesa arriba a Barcelona." ( I agafa el tren cap a Tarragona i València pel corredor mediterrani).


A la il·lustració, dos habitants de Tarragona capital atrapats entre els nuclis radioactius Vandellòs - Ascó - Japó.

*

6 comentaris:

M. Roser ha dit...

Suposo que això és una notícia hipotètica amb una mica d'humor negre...Molt original, però ves a saber si algun dia podria ser real, esperem que no.
Una abraçada,
M. Roser

Joan Guasch ha dit...

Que la radiació del Japó ens ha arribat és cert, a través de corrents atmosferics que travessen l'Àrtic. Que les nostres centrals han deixat anar partícules? Mireu, sinó, el judici a ex-alts càrrecs d'Ascó. Per mí, però, hi ha un problema encara més greu que l'actualitat i no és altre que els residuus. No tenim dret a empantenegar les generacions futures amb els nostres problemes. Acabo de penjar al meu blog (l'habitació de la memòria), una drecera a un reportatge que es va emetre fa poc pel 33. Penso que tothom l'hauria de veure. Parla d'Onkalo, l'indret on els finesos amagaran els residuus, però, sobretot, és intressant tota la qüestió filosòfica i moral.

Isabel Barriel ha dit...

Olga, llegint el teu blog em puc estalviar el diari! Gràcies.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Em sembla que ja fa temps que ho estem, irradiats, i ara això s'agreuja... Però siguem optimistes: sobreviurem malgrat tots aquells que ens volen fer xixina!

Pilar ha dit...

La ironia ens ajuda a pair el que ens resulta difícil.

Joan ha dit...

Si ha d'agafar el corredor mediterrani, trigarà una bona estoneta.