CACA PROFITOSA


*

7-4-11

*

¿Per a quan en les persones, gossos etc.? Ja és ben sabut que la culta, neta, rica i lliure Europa ens passa la mà –ensabonada- per la cara i ens deixa ben afaitats. M’ha satisfet de manera extraordinària saber que “els belgues han creat un bacteri que canvia el metabolisme dels ocells i els fa defecar detergent.” (Diaris)


Beneït sia Corpus, que fa el dia llarg. Com que el fet tan notable es refereix als coloms, tindrem voladissos i edificis nets per sempre més. M’imagino, sobretot, els carrers napolitans, històricament coberts de roba estesa, que ja no hauran de témer la colomassa. I Venècia. I els nostres edificis històrics. I les golfes i patis. I aquells ¡xofs! que et cauen a l’espatlla o a la màniga. La caca portarà el seu remei. Com avança la ciència, afedelisto. Però el que preguntava més amunt: senyors investigadors belgues, ¿quan serà aplicable aquest portentós remei a gossos i persones?

*

Collage d'OX

4 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

Afedelisto!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Vet aquí! Tot i que les caques sempr ho han estat, de profitoses, són adob...

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Això sí que és progrès!

M. Roser ha dit...

Visca la ciència!!! M'imagino tots els monuments de Barcelona, com acabats de sortir de la capsa...Potser es podria aplicar als gossos i podriem recuperar el sol, que ara hem perdut, per no ensopegar amb alguna troballa, que en aquest cas no serveix ni per adob...tot i que diuen que et pot tocar la rifa.
M. Roser