TERRORISMES


*
Dues maneres de morir ens produeixen especial terror. Causar terror és el que pretenen els terroristes. Terrorisme conscient per mà de l’home: atemptats amb explosius, incendis, enverinaments, contaminació...

Terrorisme ¿inconscient? per causes ¿naturals?: terratrèmols, erupcions volcàniques, tsunamis... La Terra imperfecta és formada per plaques tectòniques que col·lideixen entre elles i produeixen el terror.

Entremig, nosaltres, la gent pobra i la rica. El terrorisme conscient potser serà eradicat algun dia, cosa que no crec a causa del pensament de Freud: “l’home porta dins seu l’instint de destrucció”. Aquest terrorisme conscient és imatge del terrorisme inconscient: formem part de la mateixa Terra.
*
*
*
El nínxol 42. Collage d'O.X.

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

El terrorisme conscient que es manifesta estos dies és el pitjor :(

M VICTORIA GIRONES PUÑET ha dit...

aquest collage em sona

Jesús M. Tibau ha dit...

Causar danys a altres persones de forma conscient és horrible, no hi ha dubte, no ho entec, no s'ajusta per a res a la meva manera d'entendre la Vida.

Però també hi ha altres petits gestos que em molesten, i molt. Per exemple, que totes, absolutament totes, les cadenes de televisió, aprofitin per a fer-se propaganda dient, al final de les notícies, que el públic podrà continuar estant informat sobre l'atac terrorista mirant la seva cadena. Si us plau!