GRANS HOMES IL·LUMINATS

            GRANS HOMES IL·LUMINATS
*
15-3-14
*
Són Grover Morales  el de la túnica groga i Ashutosh Maharaj el de la vermella. Coincideixen en unes barbes i bigotis ben cuidats; de pell morena l’un, de pell blanca l’altre. De Bolívia l’un, del Punjab l’altre. L’un es viu i l’altre és mort. O no, però m’explico.
Grover Morales ha estat molt viu quan de de l’Hospitalet de Llobregat ha aconseguit per la seva bella fesomia el permís d’uns pares per emportar-se la seva nena de 9 anys a fer un tomb per les selves amazòniques. Bona parelleta, a fe. Que més endavant s’hagi sabut que l’home és un criminal i violador d’infants començant pels seus propis fills; que els pares de la neneta hagin amollat calerons pel viatge ¿de noces?; i que la nena diuen que ha passat “un infern”, ¿què hi fa? Aquest modelet de mascle esquifit ha aconseguit nova esclava sexual tendra per uns quants mesos. I ja està. Ara, puja aquí dalt i balla.
Molts més calerons s’ha agenciat un dels nombrosos gurus de l’Índia que entabanen fins i tot el món occidental. És tan espiritual,  l’Índia... tant, que aquest guru de la Divya Jyoti Jagriti, o sigui: Missió per a la Il·luminació Divina, maneja 180 milions d’euros, té 110 seus a l’Índia i 22 més en 15 països d’altres continents, puntualitza el diari. Un imperi, diuen. A costa dels crèduls fanàtics.
Doncs bé, sembla que aquest home ha mort. Però els seguidors es pensen que medita i l’han ficat a la nevera perquè no pot ser que un mite mori i els euros s’esfumin com un tartuf. No hi fa res que la pell s’hagi tornat de cera i sorgeixein alguns senyals de podridura. L’home, a la nevera,  perquè prediqui després de mort, com diuen que va fer el Cid, que encara, lligat al cavall, va guanyar alguna batalleta corrompudet i tot.
*
Font: La Vanguardia, 14-3-14


7 comentaris:

xavier pujol ha dit...

La fe mou muntanyes.... i dòlars!
Els Beatles, durant el seu "regnat" van anar a la Índia a buscar la pau prop d'un gurú. Fins que se n'adonaren que, entre meditacions, l'interès d'aquell guia espiritual, era beneficiar-se les seves dones.
Fita

Relatus ha dit...

La gent, per més tacanya que sigui, s'entesta a compartir l'espiritualitat i cauen en aquests fraus. No hauria de ser una cosa íntima?

M. Roser ha dit...

Sembla mentida que en ple segle XXI,
Puguin passar aquestes coses...El primer m'ha provocat esgarrifances, pobre nena, i que els pares i estiguessin d'acord, ja és el summum
...Perquè una cosa són les difer
ències culturals molt respectables, però això ja em sembla una aberració...
Bon diumenge, Olga.

Anònim ha dit...

Quina necessitat de buscar que algú dirigeixi la teva vida i la teva mort! Això ho saben els gurus, els dictadors i els "coachers". Tots em fan la mateixa angúnia. Quants més models a seguir ens mostra la societat, més es desorienta la gent. Alguna cosa estem fent malament!

Montse ha dit...

ui quina por fan els gurús!!!

Josep Gironès Descarrega ha dit...

I si congeléssim els violadors i els assassins? Així, en sec.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

La condició humana a vegades en té ben poc, d'humana...