OSTIXEC

OSTIXEC
*
4-3-14
            *
Uns amics m’han preguntat pel nostre llamàntol Ostixec, que fa mesos que no treu el cap per aquesta finestra. Viu amb molta salut, gràcies. Ja sabeu que Ostixec té una fixació que el porta a atacar tots els toreros que troba, i que és per aquesta causa que s’han suprimit algunes curses al territori.  Els toreros prenien mal, me’ls deixava destrossats, perquè les mordasses d’Ostixec són poderoses i el mantenim en bona forma.
Des de fa un temps, Ostixec ha experimentat una mutació que primer ens va deixar perplexos: se li anava transformant el cap en àguila, sense perdre la potència de les pinces, i ara hi afegeix el atacs amb el bec.
Ens vam adonar que deixava els toreros de banda i tirava més cap a les gavines. Ja se sap, en port de mar, la gavina és abundosa, i en rius també. Però a banda d’estirar les gavines per sota l’aigua, Ostixec s’enfilava per parets i terrats i les atacava allà on fossin, fins i tot en cartells als balcons. Cal tenir en compte que la gavina és predadora i carronyaire –“Oh, gavina predadora...” que deia la cantant-, i sol dominar tot el panorama al seu abast sense trobar resistència: contra ella no hi val res. Doncs sí, contra la gavina va el nostre Ostixec decidit com un cavaller defensant causa justa. Ens agrada, aquest gir d’Ostixec, animalet de companyia que no té preu. Aquí el teniu.

*

10 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Amb una mica de sort, l'Ostixec anirà una mica cap al sud de Tarragona, a veure si pot allunyar les gavines carronyaires que volen acabar amb l'aigua de l'Ebre.
Fita
(i de passada tombi la gallina que hi ha en aquella estaca de ferro tan horrorosa de Tortosa)

Carme Rosanas ha dit...

Ostres tu, amb l'Ostixec!!! Encarrileu-lo bé que pot fer molta feina... atacant gavines...

miquel ha dit...

Bé per Ostixec i la seua nova croada antigavines! Te'l demanaria en prèstec si no sabés que ja deu tenir més feina que la que pot fer.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

L'hauries d'encarar cap al centre peninsular i ensinistrar-lo per atacar les gavines i les persones que s'aixopluguen sota les seves ales.

Helena Bonals ha dit...

Que ataqui aquelles gavines està molt bé.

M. Roser ha dit...

Veig que aquest llamàntol a sofert una metamorfosi, té molt bon ull per saber quines han de ser les seves preses...
Bon vespre Olga.

jpmerch ha dit...

No voldria preocupar-te, però salut el llamàntol?, pel color que té... no sé que vols que et diga.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Ah, herr Kafka segur que també hi diria alguna cosa, d'aquesta metamorfosi.

Montse ha dit...

necessitem un exèrcit d'Ostixecs per acabar amb tanta gavina predadora!

Unknown ha dit...

M'agrada ostixec,personatge que lluita contra el tot poderos.