MÉS CONSELLS PER A UN BON ESTIU


15-5-12

*

MÉS CONSELLS PER A UN BON ESTIU

*

1- Recordeu-vos del barret de palla, pel sol i per allò de la palla segons el savi refranyer català. A més, si viatgeu amb algun ruc i us falta menjar, la palla pot servir, també.

2 – Rifen el ventall vermell de l’ex-dona d’un comte playboy. És aconsellable portar ventall, que l’aire condicionat va car i amb les orelles de l’elefant no n’hi ha prou.

3 – No us oblideu de l’entrepà de l’elefant; ha de ser de salmó, vegetals i pa d’aquell sense crosta, que la bèstia ja té cinquanta anys i la dentadura malmesa. Ai, no, que el de cinquanta anys ja és difunt. Perdó, aquest en té setanta, se li nota per les taques a la pell.

4 – Penseu a portar sobretot la copa per al ‘fino’ que beuen els senyorassos quan van de safari. Els musulmans no en tasten, almenys així ho diuen.

5 – Si sou dels que amagàveu pessetes sota la rajola, ja les podeu començar a fregar amb netol o similar (aladdin, sidol, etc.), que aviat tornaran a circular i val més que, com se sol fer amb calces i calçotets, les portem netes, pel que pugui passar.

6 – No us penseu pas que fregant les monedes us sortirà un mag per acomplir els vostres desigs. Ep, excepte si sou banquers, polítics o de família d’aquelles ‘bones’,  que aquests tenen el desig ben assegurat.

*

Que us facin profit aquests consells.

*

Collage d’OX


6 comentaris:

Francesca ha dit...

Quins consells més aguts, m'han agradat!

El porquet ha dit...

Amb aquests consells ja puc anar a voltar món! Sobretot el del ventall... sigui vermell o amb dibuixets d'elefant l'enyoro tot sovint! Sobretot quan toca anar encorbatat en aquests casaments/festivals a ple estiu...

I per què em miren malament quan, ben engalanat i masculí, faig ventar el ventallot?

GLÒRIA ha dit...

Els elefants m'agraden petitets. Sempre recordo la pel·lícula Hatari! on tocàven un madison i ells ballaven.
No vull pensar en tornar a les pessetes. D'altra banda no sé ni si en tinc cap.
Tot el què has escrit m'ha fet gràcia i, en especial, les calces i els calçotets.
Segueix així d'irònica i alegre, Olga!

M. Roser ha dit...

Diuen que diner crida diner oi? Bons exemples n'hem tingut aquest any...

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Igual com passa a Grècia, en alguns pobles de la Terra Alta s'han recuperat terres de conreu abandonades i s'hi veuen pagesos de cap de setmana treballant-les. I porten barret de palla!

Helena Bonals ha dit...

Jo encara compto en pessetes!