CALCES DE PAPER




*
15-11-10
*
CALCES DE PAPER
*
De petits catàvem:

“ Nyigo, nyigo, nyigo,
calces de paper:
totes les musiques
passen pel meu carrer.”

No és el mateix música que musica, i comprovareu que és cert que per davant de casa passen tots els sorolls imaginables i els que no em puc imaginar també. Em responen que he de pagar aquest preu per viure on visc, i és car, creieu-me.

Aquests dies, com podreu veure a la foto múltiple, han visitat Tarragona moltes formacions polítiques en campanya. Per exemple, el GORI (Grup Organitzat Renovador Independentista ). Els Blaus ( Bloc Legal d’Arrossegament Ultramarí del Serrallo). Mall ( Martell Antiavalots el Llamàntol). Civils en Marxa. I altres grupúsculs que no han sortit a la foto per limitació de material, però que tampoc cal tenir en compte, perquè jo amb el Gori que mani ja en tinc prou, i Els Blaus a l’oposició.

Prometen l’oro i el moro, i jo m’estimo més l’oro, perquè el moro ja el tinc prou vist. Ara només falta el lloro per menjar la xocolata, i el senyor de Puerto Rico que ens canti unes havaneres. Som de bon conformar, al país. Bons minyonets, de fireta.
*
Fotos d'OX

7 comentaris:

Montse ha dit...

Tu ho has dit: bons minyonets de fireta.

Ahh! i si vius on vius, això es paga, guapa! es paga! (que allà on visc jo ens ho hem de pagar tot, que les coses les fan només als barris on se'ls poden traduir les obres en vots), així queeeee... a pagar toquen!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

En diuen de grosses, els partits, en campanya electoral. Jo ja tinc el vot decidit i no escolto res, tot i el soroll que fan.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Els catalans som, en general, bona gent, però ens mereixeríem estar encapçalats per persones amb més altes qualitats que els que ara tenim.

Jacqueline ha dit...

Minyonets de fira, jo ho tinc clar! votaré ACTAS (Amics de la Contemplació de la Torre de l'Aigua de Sabadell) o el POSIGV (Partit d'Oposició als Semáfors Imbècils de la Gran Via) o com l'altra vegada al Partit antitaurí (aquest sí existeix). Que consti que he anat a votar!

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

La meva amiga Pia Tasselli, florentina de cap a peus, em va portar una butlleta electoral del partit del Berlusconi l'últim cop que va ser a Barcelona. Li vaig demanar perquè pogués votar el Berlusca, com li diuen a Itàlia. A les eleccions del 28 votaré el Berlusconi. Em sembla l'opció més decent.

Clidice ha dit...

"nyigo, nyigo, nyago, calces de paper, totes les més guapes, són al meu carrer", així me l'ensenyava el padrí, una versió endogàmica i auto-suficient ;) potser és la que ens cal, acotar una mica.

Olga Xirinacs ha dit...

Potser tenia més d'una estrofa, Clídice... i et pots inventar les que vulguis, com ara:
"Nyigo, nyigo, nyigo,
calces de paper,
tots els candidats
la remenen pel carrer."