TRANSPORTS BLINDATS


*
17-10-10

*
A causa de les contínues fallades elèctriques, l’avalotament justificat del poble sofert i treballador - els “quefes” no solen fer cua a les andanes -, i perdudes les esperances que el tren faci bon servei al país, l’empresa de nova creació ARMATS I BLINDATS ofereix un transport eficaç, noble, segur i funcional. Funcional perquè arriba a llocs d’alta muntanya on no hi tenen accés trens ni autobusos.

Els empresaris d’ARMATS I BLINDATS diuen que els sis primers mesos ja han obtingut beneficis extraordinaris i que esperen ampliar les quadres amb veloços cavalls àrabs per un cantó, i resistents ponis mongols per l’altre, amb la finalitat de satisfer tots els gustos i necessitats. (Agència Notícies Unides ).
*
Collage postal d’Ox

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

el que convingui per no perdre la comunicació

Sr. Tinc ha dit...

Proposo que traspassin la competència D'ARMATS I BLINDATS a la Generalitat de per aquí, a veure si així hi ha alguna cosa que rutlla al país!

Alyebard ha dit...

No, que continuï sent un empresa privada. L'endemà del traspàs algú se n'aprofitaria dels beneficis i s'espatllarien cada tres dies.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Em fascina la teva manera de recrear literàriament situacions quotidianes com la del transport a casa nostra. Que no falti la ironia, que no falti l'humor. Aktrament, és bastant insoportable tot plegat.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

El denominat transport de sang -a base de cavalls- va ser superat pel transport mecànic mogut per motors d'explosió, però cadascun té la seva pròpia fiabilitat.