SANT "PAGANINI"


*
Aquesta que explico és una de les moltes derivacions “anecdòtiques” que té i que tindrà la visita papal a Barcelona. Poca cosa, si anem a mirar el conjunt de què us parlava en el post del dia 13.

L’arquebisbe de Barcelona, per allò de l’enyorança de Tarragona, on havia estat abans d’ascendir, ha “convidat” un Cor de la nostra ciutat, prou conegut, a cantar a Barcelona en honor del Papa. Els informadors em diuen que hi aniran unes 50 persones. Això sí, s’han de pagar viatge i esmorzar o dinar, depèn de l’estona que hi siguin. Aquesta notícia l’he associat de seguida a certs cantaires barcelonins, ja m’enteneu, que també s’havien de pagar les sortides. Sort que tots els cantaires que conec són gent de molt bon cor i molta fe. Que l’Esperit Sant (no el banc) proveeixi.
*
Collage d'OX

6 comentaris:

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

Aquí a pagar que és gata, i el que no paga, l'estaca... Sant "Paganini", jo no ho havia sentit abans, i des que me la vas dir, l'expressió, que la utilitzo sempre. I val per a tots els àmbits.

Joan Josep Tamburini ha dit...

Mira, això ja m'agrada. Jo les coses que vull fer no m'importa pagar-les. I si ho fan de gust...
Una abraçada: Joan Josep

Clidice ha dit...

i no els sobren unes quantes targetes T-10 i uns frankfurts perquè aquests devots no hagin de gratar-se la butxaca? vull dir de tota la pila de milions d'euros que costa la brometa :(

apa que hi aniria jo!

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Són respecatbles les iniciatives de les persones que es dediquen a escampar la cultura i, en referència als espectacles, espot triar entre diversos gèneres, entre altres la farsa.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Aquesta és una pràctica generalitzada, tant la de la bona gent que canta per amor a l'art i es paga els viatges, com la de les institucions que s'aprofiten de la bona gent.

Manel Aljama ha dit...

Arribo i tard i no puc més que coincidir un amb Clidice i la seva pregunta innocent o potser irònica?

Si l'arquebisbat portés uns quants canelobres a empenyorar o potser a una d'aquestes botigues reconvertides que diuen "Compro or" i arribaria per pagar els bitllets i el menjar...

manel