MÚSICS I SKATER




*
18-10-10
*
El matí de diumenge, Tocabemolls feien xaranga pels carrers per animar la gent que votés Tarragona Decideix. Bon sol i bon humor. Quan han parat davant de casa, els he demanat que toquessin Amparito Roca per a mi. Aquest pasdoble, com ja he explicat altres vegades, s’ha constituït en himne de Tarragona, i el ballen els gegants i el poble. Els polítics no ho sé. Han sigut bons minyons i l’han tocat repenjats a la basseta. Moltes gràcies.
*
Si podeu reconèixer l’skater de la foto, sapigueu que és el més maleducat, impertinent i molest de tots els grups de patinadors que passen pel Balcó. Amb l’agreujant que els seus pares eren a prop i han consentit la molèstia continuada que ens produïen els salts, perquè li hem dit. Potser el reconeixereu perquè abans de cada salt llançava un gargall ben evident i espès pel Balcó. No sé d’on treia tanta saliva, i mireu que ha saltat estona llarga... Allò que dèiem a la tele: incívics, ell i els seus pares.
*
Fotos d’OX

7 comentaris:

Calpurni ha dit...

Carai Olga, tens "un Balcó" d'allò més animat!
Salut.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Entre els cívics i l'incívics em quedo amb els músics ben educats que t'han dedicat el pasdoble. El de la taula morirà deshidratat.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Música i soroll no són el mateix, però hi ha gent (salvatge) que s'ho pensa. El mal és que els hem de patir.

Clidice ha dit...

bé, ja se sap, els cadells sempre fan el que els permeten els pares, o sigui que el xicot només fa que avergonyir-los, encara que ells, potser, ni en siguin conscients. jo els ho diria sense embuts: "caram! què poc que n'heu sabut d'educar! ja us planyo! aquest, quan sigueu vells, us fot a l'asil més barat que trobi" i me n'aniria tan panxa ^^

(és que últimament m'he descarat molt :P)

Alyebard ha dit...

Si ja ho dic, una bona bufetada a temps salva de la forca. M'ho deia l'àvia (a.c.s) Més d'un d'aquesta generació ( i els seus pares) es mereixen un bon calbot.

hortensia ha dit...

Hortensia Rodriguez de León
Després de tan de temps he vist el Balcó el meu Balco de tan anys fen el cafet, em va fer molta il.lusió.
Olga per fin vaig entrar al seu blogs, Ahir va estar molt distreta com a voste li agrada.
Quina enveja estar darrera la finestra per veure-ho tot pero sencs xoroll.hor

Un petonet i una abraçada Horte

hortensia ha dit...

Hola Olga: Per fin vaig arrivar al seu blogs.Ahir va estar molt distretaamb el zoroll que més l´agrada. Jo he gaudi amb les imagenes del meu Blacó que fa temps qui no prenen el cafeto darrera la finestre i parlen una estona de tot.
Quina enveja . Esta motl guapa amb la novela nova a la foto de la plaja al font.Una abraçada Horte