MORT D'UN DIBUIXANT


16-10-10
*
El conegut dibuixant de còmics Randy Popescu, àlias Herodes, va morir ahir al vespre a causa d'una allau alpina. Relacionat amb la màfia romanesa, va ser inútil que provés de treure la pistola que portava, perquè els llapis se li anaven clavant de punxa i no hi veia. La mala sort va fer que ensopegués amb una gitana, Balilla Perdida, que actuava al peu del Matterhorn. La sabata de la “bailaora” el va fer caure de memòria i no van poder fer res per salvar-lo. L’allau va sepultar part de Zermatt, que presentava un aspecte singularment acolorit. Balilla Perdida ha donat la sabata perquè figuri a la tomba de Randy Popescu, al cementiri dels alpinistes.
*
Collage d’OX sobre una obra del Equipo Crónica.

5 comentaris:

Montse ha dit...

Boníssim, això de l'allau alpina!!! pobre home, tchts,tchts... sort que la sabata que lluïrà damunt la tomba és força acolorida, vull dir que "es veu"! potser gràcies a la sabata de la ballarina no caurà en l'oblit més oblidat, pobre, requiescant in pacem.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

La descripció de la mort del dibuixant és apoteòsica, i el dibuix que l'explica d'una imaginació acolorida i desbordant
(m'ha sortit la frase una mica en vers...)

Clidice ha dit...

i quina meravella morir així: per la posteritat! :)

Manel Aljama ha dit...

Boníssim, ple de color i d'humor. El collage també m'ha agradat, sobre tot la capsa de llapisos "Alpino". Tot un detall.

manel

Josep Gironès Descarrega ha dit...

On hi hagi una sabata de les característiques que lluïa la Balilla, que s'apartin les Monolos i altres futileses.