BERENAR DE NEGRES


*
Aquest títol és una còpia de la dita castellana “merienda de negros”. Segons Google i la Real Academia, berenar de negres ve del temps de l’esclavatge i és sinònim de confusió i desordre. Els amos consideraven els negres com desordenats, anàrquics i primitius.

Sabent aquests orígens i, a la vista de les properes eleccions, podem considerar-nos els amos dels polítics, perquè els paguem nosaltres i de nosaltres viuen, a vegades com sangoneres. I, tal com molts considerem, les campanyes electorals i la manifestació sindical recent inclosa, són desordenades, anàrquiques i primitives (piquets, coacció, vandalisme). Les declaracions dels polítics en campanya ( i sense campanya també) són signe de confusió i desordre, perquè els cal rectificar cada cinc minuts. Que bereneu de gust i, qui pugui, que agafi la botifarra més grossa.
*
Collage d’OX

7 comentaris:

Montse ha dit...

Can Seixanta!

:)

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Se'n diran de grosses, de mentides, sobretot els qui temen perdre els privilegis que ara tenen guanyats de maldraga, que hauria dit la meva àvia.
Jo ja estic a punt per tapar-me les orelles perquè ja tinc el meu vot decidit. Obriu finestres i balcons i que passi aire fresc...

Clidice ha dit...

el millor és no engegar el televisor ni per casualitat! és més, si convé telefonar a TV3 per confirmar la programació, no fessin com ahir que ens van encolomar l'honorable.

Josep Gironès Descarrega ha dit...

La casta dels polítics ja fa anys que no segueix cap més ordre que el que mana la conservació de la cadira des de la qual treballaran per conservar-la.

Alyebard ha dit...

Seran uns mesos molt llargs, necessitarem molta paciència.

Israel Clarà (La figa del Papiol) ha dit...

Crec que hem de fer la revolució, nosaltres, els catalans, un poble tan mesell i poc avesat a les revoltes, no fos cas que ens perillés la butxaca. Jo penso que, en l'actualitat, l'acte més revolucionari que un individu pot cometre contra l'Estat que l'espolia i l'oprimeix és enclaustrar-se a casa a escriure poesia sense parar, sense parar, vinga versos, vinga sonets, vinga poemaris, i no sortir ni per veure quin dia fa...

home fosc ha dit...

Al pas que anem, no tocarà cap botifarra per cap català, ja que els nostres polítics l'hauran amagada, i de berenar de negres ni tastar-lo aquells que dius que manem sobre aquest senyors i senyores tan ben asseguts, i com diu el Laporta, asseguts en un parlament de fireta, o alguna cosa semblant.
Jo també vull aire nou al novembre, hi posaré el meu gra de sorra.