ACLARIMENT

ACLARIMENT
*
13-7-13
*
M'adono que no vaig deixar gens clara l’adreça de LA TARDE EN VENECIA, el llibre digital que anunciava al meu últim post.
Dono les gràcies a l’amable lector BAIX GAIÀ, i ara us passo el seu comentari que em sembla molt oportú i orientador.
*
“Ja l’he comprat! Per a qui se'l vulgui descarregar aquí teniu l'enllaç, només cal copiar-lo i enganxar-lo al vostre navegador:


http://www.amazon.es/gp/product/B00DRJ07FO/ref=docs-os-doi_0

Amb un preu de 3,17 € no hi ha excuses per no llegir. Als llibreters que critiquen la gran botiga del somriure els diria que amb la política de preus baixos dels llibres electrònics han aconseguit que es venguin més exemplars. No és el mateix pagar 18 /20 euros per una novel·la que 5/9 que és el preu normal, 1/2 euros el llibre de promoció diari. Al final l'autor acaba ingressant més drets perquè les descarregues es multipliquen.


Bona lectura!
10 de juliol de 2013 18.14”
Elimina

Nit veneciana. Collage d’OX

8 comentaris:

Helena Bonals ha dit...

Jo ja l'havia llegit! És una bona cosa, publicar-lo en digital, sembla!

Montse ha dit...

i me'l puc baixar a la "tauleta"? O necessito un lector digital? (jo no en tinc, el capità si, però no el fa servir, diu que prefereix el paper... i jo, de moment, també!)

Gràcies per l'aclariment!

Sílvia ha dit...

Miraré de baixar-me'l, no és el mateix que tenir els llibres en paper però últimament ho faig servir bastant. Abraçada d'estiu!

M. Roser ha dit...

Gràcies per aquest aclariment i m'ha agradat molt una expressió d'en Baix Gaià, això de "la botiga dels somriures"...
Bona nit, Olga.

Unknown ha dit...

Montse,

Els llibres d'amazon es poden llegir també en un ordinador, només cal descarregar-se l'aplicació gratuïta per llegir-los. Però si el capità té un lector digital pren-li ràpidament. Els llibres digitals es llegeixen molt millor en un lector perquè les pantalles són especials, de tinta, no reflecteixen com un ordinador, no es cansa gens la vista ni els canells aguantant el pes i es pot fer la lletra més gran. Si llegeixes en francès és genial perquè porta un diccionari automàtic, et situes amb el cursor sobre la paraula del llibre i t'apareix la definició. Tot això sense wi-fi.

M. Roser, no l'he inventat jo el nom. És perquè el logo d'amazon té un somriure dibuixat sota les lletres del seu nom. El somriure va de la a inicial a la z perquè hi pots trobar tot tipus de productes (que comencin per la lletra a fins la z).

Maria Dolors Giral ha dit...

Naturalment, ja és al llibre digital, però haurà de guardar el seu torn.

Montse ha dit...

Baix Gaia, hauria jurat que t'havia donat les gràcies pel teu aclariment, veig que no surt aquí, però en fi... gràcies!!

Anònim ha dit...

Tinc la tarda a Venècia des de l'abril del 1999.
Un dels llibres més bonics de l'Olga. Amb portada de Claude Monet ;-)
Sóc encara "fan" dels llibres de paper... ho sento!
M'ha agradat això de "la botiga dels somriures"
Jacqueline