POLÍTICA PEPERA ( i 2)


*

A la mateixa entrevista comentada ahir deixa anar Salvador Sostres:

Sostres: “Avortar és llibertat”
M. N. : “La cultura de la mort és la principal manifestació del declivi d’una civilització.”

...
Clavat. La cultura de la mort cruel i sanguinària, feta espectacle a plaça contra el món animal, demostra la mort de la "civilització" espanyola de pandereta i calça ajustada. I l’execrable exemple social que dónen, tant la rància aristocràcia com el poble que aplaudeix la tortura dels innocents, a les generacions pacífiques, si n'hi ha.

¿Que els temes no són comparables? Qui assisteix al nefast espectacle té la pell molt dura i la consciència tan ampla que li fa impossible la sensibilitat per a qualsevol altra qüestió moral.
*
*
*
Punt de llibre. O.X.

3 comentaris:

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Totalment d'accord. Quan era petita i venien els meus avis a casa, de vegades veien "los toros" a la tele. Per curiositat, un dia els vaig voler mirar. Tindria 6 o 7 anys. No vaig aguantar ni cinc minuts, vaig acabar plorant i amb un disgust de ca l'ample. Si els nens representen la puresa això vol dir que algú amb el cor net mai gaudiria amb el dolor i la mort d'un esser viu.

Fina ha dit...

Ai, Olga, Olga, ni una persona tan sensible com en Boadella, mestre indiscutible en el món de l'espectacle o de l'art de pa sucat amb oli, podria estar d'acord amb tu. :-)

Una pena.

Salutacions ben cordials.

Manel Aljama ha dit...

No es pot dir millor ni amb paraules més justes. En castellà ja ho va dir Machado però no li van fer cas...