L'ASSASSÍ ISLAMISTA


*
Divendres, 11-6-10
*
“¡He matat el gran Satanàs! Al·là és gran”, cridava Murat Altun, de 26 anys. És l’assassí islamista pertanyent als grups que volen eliminar els cristians de Turquia, informen els diaris.

El bisbe italià Luigi Padovese, cap de l’Església catòlica a Turquia, va ser assassinat dijous passat a la localitat turca d’Iskenderun. Murat Altun era el seu xofer i, després d’haver degollat el bisbe, va pujar a un terrat per proclamar el seu fet gloriós als quatre vents i a la mitja lluna.

Ells no volen cristians. I quan dic ells, em refereixo a l’extrema intolerància demostrada pels islamistes d’arreu en contra dels cristians. Sempre. Llibres i diaris en van plens. Però aquí exigeixen mesquites. Sí, les exigeixen, com ens demostra la premsa diària. Se’ns imposen. Saben que no els degollarem i tiben la corda.
*
*
Collage d'OX sobre un fotomuntatge de Hanna Höch.

3 comentaris:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Moltes persones necessiten creure en el més enllà per poder sobreviure, unes il·lusions que han donat lloc a la gran indústria de la religió. Malauradament, les principals religions —de la mà d’integristes excloients—, voldrien aniquilar les altres, cosa que ha generat i genera violència.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Els islamistes, gent cega, radical, no són devots de l'islam.
Els devots de qualsevol creença no aixequen la mà contra 'aquell' que és igual que ell, germà.
el mal és que això costa tant de comprendre... I ho patim.

Joan Josep Tamburini ha dit...

Els fonamentalismes són "assassins" en totes les religios e idiologies. També s'ha matat en nom de la república, del marxisme i de la democràcia mal entesa. Avui llegia precisament d'algú a qui tinc un gran respecte, el cardenal Martini (¡quin gran papa hem perdut), un escrit en el que deia, que tindriem d'estudiar l'islam. Tots el jutjem i no sabem el que és. Els fonamentalistes, segons ell, están molt lluny de l'islam. Com els integristes nostres, són molt lluny del missatge de Jesús. Una abraçada: Joan Josep