ESTUPIDESA POLÍTICA

ESTUPIDESA POLÍTICA

*

10-9-20

*

Amb el temps i els circumstàncies he arribat a una certesa: l'espinada vertebral  d'una gran majoria d polítics en exercici és l'estupidesa. Suposo que quan aspiren a un lloc   en la política activa passen proves de rectitud i de fidelitat al poble. Com les que passen a els reis, segons hem pogut comprovar pel seu pes insuportable a les nostres espatlles en forma de robar pensions, sanitat, ensenyament i habitatge.

            Acabo de llegir 1'article on, en un diari local català, qui l'escriu ho fa en castellà perquè l'entenguin. Dispara directament contra els independentistes. Des del seu partit convida els correligionaris a votar (¿on, quan?). Perquè si no ho fan, assegura, hi haura més talls de carreteres. Afinadíssima destil·lació d'una vida dedicada a la bona harmonia, a la cortesia i a la polidesa. ¿Coneixeu algun polític que demostri ser digne d'aquests 3 adjectius?

            Avui, 10 de setembre, algú ja m'ha desitjat bona Diada. Algú que és fidel, constant i servidor del poble. És la meva metgessa. Però en conec d'altres. I no fan vida a la carretera.

================================================== ==========

 Figura del rei: grup Al Tall (València) inserida en un collage meu.

 

7 comentaris:

Joan Josep Tamburini ha dit...

Diuen que tenim els polítics que ens mereixem. De veritat som tan dolents? Bona Diada. Una abraçada.

Júlia ha dit...

Cada dia soc més escèptica amb els polítics i les seves intencions.

En tot cas, Bona Diada, una abraçada i molt bones lectures, Olga!!! Però que el llegir no et faci perdre l'escriure, que diuen, això de cap manera.

xavier pujol ha dit...

Bona diada Olga.
I si queden polítics fidels a la República, els demano una mica més d'unitat.

Salvador Macip ha dit...

La crisi de la covid ha exposat encara més l'estupidesa d'alguns polítics... Potser que ho tinguéssim en compte quan anem a votar! Bona diada!

Helena Bonals ha dit...

Els polítics són bons o dolents igual que els metges o poetes, s'ha de saber veure'n les diferències. Bona diada!

...iescaig ha dit...

L'estupidesa s'encomana... I les bones maneres també, potser més i tot.

Bona Diada!

M. Roser ha dit...

Jo em pensava que tot aquest problema de sanitat que tenim, seria motiu d'unió, però veig que no, perquè els diferents partits independentistes tampoc es posen d'acord...
De polítics suposo que n'hi ha de tots colors, el què passa que els de bona fe no fan gaire soroll i no els veiem gaire!
Espero que hagis tingut una bona diada.
Bona nit, Olga.